Smart Home – intelligent boligstyring

Få et intelligent hjem og et lavere elforbrug

​Overvejer du at få et Smart Home? Så lad os skabe et smart hjem med lavere energiforbrug. 

Hos Meineche Teknik har vi specialiseret os i at lave såkaldte intelligente hjem, der automatiserer huset og nedbringer elforbruget.

Vi lægger vægt på godt håndværk, fleksibilitet og loyalitet, og derfor kan vi altid stå inde for vores produkter. Vi er autoriseret el-installatør, og vi servicerer kunder i blandt andet Herning, Ikast, Brande og omegn.

Få et godt tilbud på din opgave

Står du med en konkret el-opgave, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder et uforpligtende tilbud til dig.​

 
 
 
Vedhæft billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Godt håndværk er kendetegnet ved vores opgaver

Vi lægger vægt på at udføre et godt stykke håndværk.

Fleksible løsninger tilpasset vores kunder

Vi tager hensyn til dine ønsker så vi får et optimalt samarbejde.

Loyalitet er en selvfølge

Vi er loyale overfor alle vores kunder.

Hjemmet kan styres automatisk og fra din telefon

Vi er eksperter i Smart Home-løsninger. Der er tale om intelligent boligstyring med LK IHC® (Intelligent House Concept).

For nogle er et intelligent hjem, der også kaldes for smart hjem, en helt enkel og billig løsning med LED-pærer, hvor farver og lysstyrke reguleres fra en app i mobiltelefonen. For andre skal hele hjemmet tale sammen. Desuden kan vores elektriker også installere videoovervågning.

Persienner, markiser, lys, varme, ventilation og havevanding kan styres automatisk, fra du står op, til du går i seng. Persiennerne kan rulles op med et enkelt klik på mobilen, når du vågner. Radioen i køkkenet kan tændes på samme måde.

Temperaturen i badeværelset kan indstilles, så det er opvarmet og klart til dig om morgenen. Og du kan slukke alle elektriske apparater på en enkelt knap, når du forlader hjemmet.

Et Smart Home er en fuldstændig individuel, intuitiv og ikke mindst nem løsning. Teknologien bruges også til at nudge, hvilket vil sige at skubbe folks adfærd i den rigtige retning til for eksempel at spare på energien.​

Få et tilbud på installation af Smart Home

Kontakt os for at høre mere om intelligente hjem og de mange muligheder samt om vores priser. Vi giver gerne råd og vejledning på baggrund af dine ønsker og behov. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for installation af Smart Home.

Kontaktinformation

Telefon: 42 39 62 49

E-mail: jonas@meineche-teknik.dk

Telefontider

Mandag - torsdag: 07.00 - 16.00

Fredag: 07.00 - 14.00

Mails besvares alle dage.​

Meineche Teknik – CVR: 41497548