Videoovervågning til private og erhverv

Vi er specialister i alarm og overvågning

​Vil du gerne have videoovervågning i dit hus? Så lad os installere en professionel løsning tilpasset netop dine behov. Hos Meineche Teknik har vi specialiseret os i forskellige former for alarm- og overvågningsløsninger, og det kan være både indendørs og udendørs.

Vi har altid fokus på godt håndværk, fleksibilitet og loyalitet, og vi kan stå inde for alle vores løsninger og produkter. Vi er autoriseret el-installatør, og vi servicerer private og erhverv i blandt andet Herning, Brande, Ikast og mange andre steder.

Få et godt tilbud på din opgave

Står du med en konkret el-opgave, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder et uforpligtende tilbud til dig.​

 
 
 
Vedhæft billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Godt håndværk er kendetegnet ved vores opgaver

Vi lægger vægt på at udføre et godt stykke håndværk.

Fleksible løsninger tilpasset vores kunder

Vi tager hensyn til dine ønsker så vi får et optimalt samarbejde.

Loyalitet er en selvfølge

Vi er loyale overfor alle vores kunder.

Fjerner utryghed og har en præventiv effekt

​TV-overvågning bliver mere og mere populært til sikring af private hjem, mens det har været anvendt i virksomheder i mange år. Et overvågningskamera og en alarm er med til at fjerne utryghed og usikkerhed. Samtidig har videoovervågningen en præventiv effekt. Det gælder i forhold til både hærværk og tyveri.

Videoovervågning kan anvendes til formål såsom:

  • Nummerpladeregistrering af køretøjer
  • Genkendelsesbilleder af uvedkommende og andre
  • Objektovervågning og dokumentation af hændelser
  • Og så videre.

Vi anvender videoovervågningsanlæg fra Hik Vision. Disse anlæg er både driftssikre og betjeningsvenlige. De kan styres fra enten en app på telefonen eller fra en PC. Videoerne bliver sikret på en harddisk, hvorpå de kan nemt og hurtigt kan hentes frem. Det kan ske lokalt på stedet, via din telefon eller via en computer. Desuden kan vores elektriker også stå for installation af smart home i hjemmet.

Få mere information om videoovervågning

​Du er velkommen til at få mere information om muligheden for at få alarm og/eller TV-overvågning i dit hjem eller i virksomheden. Vi kommer gerne ud for at råde og vejlede samt høre mere om dine ønsker og behov. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for installation af videoovervågning.

Kontaktinformation

Telefon: 42 39 62 49

E-mail: jonas@meineche-teknik.dk

Telefontider

Mandag - torsdag: 07.00 - 16.00

Fredag: 07.00 - 14.00

Mails besvares alle dage.​

Meineche Teknik – CVR: 41497548